fototuinman

DVD Creatie

Overzetten van cameratapes, videobanden en dia’s op DVD

Stop het kwaliteitsverlies door digitaliseren.
De videoband is inmiddels een oud medium geworden. Hetzelfde geldt voor bepaalde tapes voor videocamera’s zoals Video8, Hi8., zelfs digi8 en DVM verouderd snel. En waarschijnlijk heeft u er behoorlijk veel van thuis liggen. Uw eigen bruiloft, herinneringen aan de kinderen toen ze klein waren, vakanties enzovoort.

U beseft misschien niet dat de kwaliteit van deze tapes over het algemeen snel achteruit gaat. Bekijkt u nog maar eens uw trouwvideo van 20 jaar terug. Het beeld is beduidend slechter geworden. Het zou erg jammer zijn als uw zorgvuldig bewaarde tapes straks helemaal hun kwaliteit verliezen.

Wij kunnen het kwaliteitsverlies stoppen door de videotapes te digitaliseren en op te slaan op DVD.

Wij verwerken onder meer de volgende systemen: VHS, VHS-C, Video 2000, Betamax, Hi8, Video8, Digital8, miniDV, Smalfilm zoals Super8 en Dubbel8.

Het uiteindelijke resultaat wordt op een  DVD+R disc  geleverd.

Heeft u ze ook nog, dozen vol met oude dia’s? En wilt u ze ook graag eens bekijken maar is uw oude diaprojector al jaren stuk? Of vindt u het gewoon het gewoon teveel rompslomp de diaprojector, het projectiescherm en alle diadozen weer voor de dag te halen ? Dan hebben wij een uitstekende oplossing waardoor u weer met plezier uw oude herinneringen kunt ophalen. Wij scannen namelijk uw oude dia’s in en plaatsen de digitale bestanden op een CD of  DVD. U kunt dan uw dia’s bekijken d.m.v. een DVD-speler of op de PC.

Wilt u eerst een prijsopgave? stuur ons dan een email en neem telefonisch contact op.